Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwerver gepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 26-02-2009, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zwerver die dacht vandaag goedkoop te 'shoppen' bij de Albert Heijn in Middelburg kwam van een koude kermis thuis.


De 31-jarige man wilde de ingangspoortjes bij de supermarkt aan de Pottenbakkerssingel verlaten met een tas vol boodschappen. Een medewerker zag de man de winkel verlaten en hield hem vervolgens tegen.

De medewerker heeft de man overgedragen aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (28-2-2009 om 09:17)
"Anoniem! (27-2-2009 om 10:11 uur) Ik vindt het goed dat ze deze zwerver hebben opgepakt, Wat moeten wij hiermee in de maatschappij?" En jij bent net 18 geworden? Zwerver 'wordt' je niet zomaar. Dit kan toevallig een huisvader geweest zijn wiens vrouw overleden is en toen in de put geraakt is.
Oc (27-2-2009 om 19:41)
MISDAAD laat me niet lachen,verkrachtingen,vernielingen,vermoorden dat zijn misdaden,tenminste een kekker bed om vanacht in te slapen en gratis ontbijt. pedofielen die moesten ze eens harder aanpakken,je hele leven wordt er door beinvloed lopen na een paar maanden ook weer op straat
Wizz (27-2-2009 om 12:08)
@ sussane: Zou beter zijn als tie een baan had gekregen..dat zou 'GOED'' zijn...Zoals iemand al zei staat tie al weer op straat ..( op zoek naar de volgende supermarkt) .problemen moet je oplossen niet verplaatsen.
Jootje (27-2-2009 om 10:51)
Ik vind als hij eet in de winkel en heeft geen geld of eten dan is het oke, maar naar buiten lopen is wel stelen, maarja wie van ons is wel eens op straat beland en heeft er moeten slapen. Iedereen zegt dat het goed gaat in Nederland. Gooi jullie doppen open, Het gaat NIET goed in Nederland.
Claudia (27-2-2009 om 10:13)
Behalve de mensen die alles mee hebben zal niemand dit een halsmisdaad vinden denk ik..er lopen zoveel mensen rond die al veroordeeld zijn en nog vrij pedofielen e.d.)...sluit die eerst maar eens op..en laat die man aub zijn boodschapjes meenemen als ie vrijkomt..
Anoniem! (27-2-2009 om 10:11)
Ik vindt het goed dat ze deze zwerver hebben opgepakt, Wat moeten wij hiermee in de maatschappij?
Cookie-instellingen beheren