Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 33 km

Arrestaties na vondst wietplantage in Axel

Toegevoegd: 28-02-2009, 15.35 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De politie heeft vannacht drie personen aangehouden in verband met de vondst van een hennepkwekerij in Axel.


De politie trof in de kwekerij een kleine 200 planten aan. De personen die zich in de woning bevonden, een 38-jarige vrouw en twee mannen van 24 en 39 jaar werden aangehouden en ingesloten. Ze zijn allen inwoners van de gemeente Terneuzen.

De kwekerij is volledig ontmanteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (1-3-2009 om 21:01)
Lenie.. Waarom nooit aan beginnen? Zelf rook ik regelmatig een jointje. Daarbij kan ik je wel vertellen dat ik universitair geschoold ben en een hoge functie heb. Zo ken ik er nog wel meer. Je leven gaat niet kapot door blowen. Daar help je zelf aan mee als je er niet mee om kan gaan.
Nel (1-3-2009 om 18:07)
Drugs nooit toelaten en geen koffieshops. Thuis kweken net zo fout want wwie wil er naast zoiets wonen.En betalen ze zelf de stroom?? Denk het niet.En men kan wel op medicatie drugs bestellen wat wel goed gecontroleerd wordt. Heb zelf een lezing meegemaakt en absoluut niet duurder.Dus stoppen
MissC (1-3-2009 om 15:50)
Een gevaar in de maatschappij????.....whahahahaha
Shran (1-3-2009 om 12:24)
Nou Sonia, volgens mij zijn vooroordelen het gevaar voor de maatschappij.
MEL (1-3-2009 om 10:09)
De Delta heeft het er maar druk mee. Je ziet die meetwagens regelmatig rijden. Brandgevaarlijk wat die mensen doen. De woningbouw kan ze uit de woning zetten. Je zou niet willen dat de hele blok afbrand door die idioten. Want eigen gebruik is dit niet meer. Flink aanpakken die handel!
Zoop (1-3-2009 om 09:27)
Deze drooglegging zal alleen averechts gaan werken. Meer straathandel, meer verval in harddrugs,meer overvallen, geweldplegingen, inbraken, meer ellende. Er is maar 1 ding erger dan junks en dat zijn junks zonder dope. alles domweg verbieden heeft geen zin.
Cookie-instellingen beheren