Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Dronken automobilisten betrapt

Toegevoegd: 01-03-2009, 16.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op Schouwen-Duiveland zijn zaterdagavond de rijbewijzen ingevorderd van twee dronken bestuurders.


Op de Heereweg in Noordgouwe werd rond 21.45 uur een 62-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Hij bleek bijna 3 maal de toegestene hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd.

Rond 23.15 uur werd op de Molenweg in Oosterland een man op een scooter aan de kant gezet omdat hij zonder helm reed. De man, een 30-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland, bleek onder invloed van alcohol te zijn. Uit een ademenalyse bleek dat hij 3 keer de toegestane hoeveelheid had gedronken.


Beide bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (1-3-2009 om 19:26)
Kei hard straffen dit soort associaal gedrag moet gewoon niet kunnen wat mij betreft het rijbewijs nooit meer terug geven en een jaartje zitten. dit schrikt misschien de mensen af. neem gewoon een taxi als je wat wil gaan drinken!
Cookie-instellingen beheren