Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man verstopt zich na ongeluk

Toegevoegd: 01-03-2009, 20.38 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is zaterdagavond rond 18.15 uur een 59-jarige man uit die plaats van een dijk gereden toen hij onder invloed van alcohol verkeerde.

De man was door onbekende oorzaak met zijn auto de Molendijk gereden en op het erf van een boerderij terecht gekomen. Hierna was hij uit zijn auto gestapt en had hij zich bij het zien van de gealarmeerde politieagenten, verstopt.


De 59-jarige man werd toch gevonden waarna hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek uit de ademanalyse dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Zijn rijbewijs moest hij direct inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (2-3-2009 om 20:39)
@Derk: Opgejaagd door de politie?! Lijkt mij erg onwaarschijnlijk, de politie verstopt zich alleen. En al was het wel zo, als hij niet had gezopen dan had hij z'n auto gewoon op de weg kunnen houden. En zich dan ook nog verstoppen. Wat een loser.
Biertje.......................?? (2-3-2009 om 19:20)
Inderdaad, ik geloof dat ze die mensen alcoholisten noemen. In Yerseke zijn er zat die na werk in de kroeg terecht komen en zuipen totdat ze overlopen. Jammer dat ze zelf nooit wat hebben. Maar anderen zijn vaak de dupe. Zuip lekker verder totdat je Korsakow hebt of zelf kreupel geraakt. Proost!!!
Zoop (2-3-2009 om 19:01)
Die was dus echt helemaal van het pad.
Reactie (2-3-2009 om 17:57)
@ Derk: Tuurlijk, de politie gaat automobilisten achterna rijden om ze te laten verongelukken... wat een reactie zeg :-( Ongeluk was al gebeurd VOORDAT de politie gewaarschuwd werd...
Drank wordt duur betaald (2-3-2009 om 17:44)
Rijbewijs noooooit meer terug geven!!! Straks rijdt zo'n automobilist iemand dood!
Iemand (2-3-2009 om 16:48)
De Molendijk/Zandijk is ook veel te smal. Als er een hulpverleners voertuig langs moet kukel je dr ok biena af. Maar ok die man was dronken en daar ligt het ook aan.
Cookie-instellingen beheren