Weerbericht:
Zonnig, morgen in het (uiterste) noorden ook bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken bij drie bedrijfspanden

Toegevoegd: 02-03-2009, 17.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen weekend is in Goes ingebroken in drie bedrijfspanden. Bij alle inbraken werd een ruit geforceerd om binnen te komen.


Bij een inbraak in een pand aan de Anthony Fokkerstraat werden voor zover bekend geen goederen weggenomen. Verder werden aan de Verryn Stuartweg twee bedrijfsinbraken gepleegd.

Uit één van de panden werd computerapparatuur weggenomen en een hoeveelheid koper t.w.v. een paar duizend euro. Bij een tweede pand in dezelfde straat werden geen goederen weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Borstel (2-3-2009 om 17:54)
Door een simpel ruitje te forceren kan men al binnenkomen en voor duizenden € meenemen ? slordig, maar gezien een aantal krotten wat voor bedrijfspand moet doorgaan die daar staan verbaast het me ook niet zo veel.
Cookie-instellingen beheren