Weerbericht:
Veel zon, maar in het noorden soms bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ruiten van kerk Tholen vernield

Toegevoegd: 02-03-2009, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Bij een kerk aan de Hazenstraat in Sint Maartensdijk zijn dit weekeinde een zestal glas in lood ruiten vernield.


Tussen 27 en 28 februari werden de ruitjes ingegooid met stenen. De schade bedraagt ongeveer 400 euro. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Vorig weekeinde werd in Sint Philipsland ook al de ruit vernield van een kerk. Toen ging het om de in aanbouw zijnde kerk aan de Kerkring.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smerdiekenaar (4-3-2009 om 12:06)
Laten we elkaar in waarde laten. Natuurlijk is het niet goed dat iemand de ruiten in gooit, en dat is harstikke vervelend, en daar is Adrie het ook mee eens, maar ik denk dat lelijk over elkaar denken / praten even erg is! 1 christelijk iemand die iets sloopt is niet meteen de hele groep!
Refo (4-3-2009 om 08:50)
Niet op reageren die man heeft niet veel verstand.
Refo (3-3-2009 om 08:53)
@Adrie, waarom zouden griffo's ruiten ingooien bij hun kerkgebouw?? Let aub een beetje op je woorden. En trouwens het woord griffo's is allang uit te tijd.
Griffo... (3-3-2009 om 08:34)
Hoe noemt u die mensen Adrie?
Adri van Vossen (2-3-2009 om 21:49)
Vandalisme van de ergste soort. Bij ons zijn ook een keer broeiramen kapotgeggooid. Later bleek het om griffo's te gaan. Hard aanpakken, vooral de ouders!
Inge (2-3-2009 om 18:14)
Als ruiten van een kerk worden vernield komt dat in het nieuws zonder heftige reacties. Dit is discriminatie want als ruiten van een moskee worden ingegooid gillen er gelijk een aantal dat het discriminatie is. Voor mij is het volslagen asociaal om van welk gebedshuis dan ook spullen te vernielen.
Cookie-instellingen beheren