Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Twee autoinbraken in Goes

Toegevoegd: 02-03-2009, 23.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dit weekeinde is er ingebroken in twee auto's die geparkeerd stonden in Goes. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Afgelopen weekend is de accu gestolen uit een bestelauto die stond geparkeerd aan de Albert Plesmanweg.


In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Bechlaan. Nadat een ruit was vernield, werd uit de auto de navigatieapparatuur gestolen.

Braakschade is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (3-3-2009 om 17:16)
Vind dit nou niet echt afgelegen plaatsen. Maar dat doet er ook vrij weinig toe. Heb zelf een ingebouwd navigatie systeem, maar ook deze krijgen ze mee als ze willen. Dat heb ik wel bij een kennis gezien.
Zoop (3-3-2009 om 16:53)
Nou pietje, dan staat er bij u iets anders als bij mij, of u heeft u leesbril niet op.
Zoop (3-3-2009 om 16:52)
Nog meer naive mensen dus."moeten gewoon afblijven", is u wel van deze planeet ? Al eeuwen zijn er wetten en straffen voor diefstal waren die soms nodig als de wereld is zoals u denkt dat die moet zijn? nee dus. Een wereldvreemde visie dus, tijd om u weer eens bij de werkelijkheid te voegen
Pietje (3-3-2009 om 16:22)
Hai Bezempje - Je heb niet goed gelezen het was GEEN navigatie, maar een accu hoor! Die auto's staan daar niet in het donker, maar wel verlaten.
Nickey (3-3-2009 om 12:26)
Weer een losse navi zeker?Hoe dom kun je zijn.Een losse navi is tegenwoordig een gewild object om te jatten.Je leest het bijna dagelijks.Maar mijn motto: "Blijf met je handen af van spullen van een ander"
Sander (3-3-2009 om 10:28)
@Bezem, Huisje met spullen en een TV en je reageerd hier dus computer. hoe dom kun je zijn! Je huis niet beveiligen, alles weg. Wat is dat voor een linkse geneuzel van je. Ze moeten met de poten van andermans spullen afblijven en van mij mogen inbrekers en overvallers KEIHARD worden aangepakt.
Cookie-instellingen beheren