Weerbericht:
Zonnig, morgen in het (uiterste) noorden ook bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rookontwikkeling bij binnenbrand in Tholen

Toegevoegd: 03-03-2009, 08.46 uur
Veel rookontwikkeling bij binnenbrand in Tholen
Door: Laurens Jobse

THOLEN - Maandagavond is er grote schade ontstaan bij een binnenbrand in een woning aan de Koningin Julianastraat in Tholen. De brandweer kreeg assistentie van een hoogwerker van brandweer Bergen op Zoom.


De brand, die net na 22.00 uur werd ontdekt, ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brand was onstaan op de bovenverdieping en de rook kwam vanuit diverse plaatsen uit het dak. Ook uit de schoorsteen was flinke rookontwikkeling waarneembaar. Bij aankomst van de blusgroep van de brandweer Tholen werd meteen de binnenaanval ingezet. Inmiddels was er door de alarmcentrale ook een hoogwerker de weg op gestuurd.

De brandweer had de brand snel onder controle. Met de brandweerhoogwerker is nog een controle gedaan op het dak, om er zeker van te zijn dat het niet meer brandde. Omstreek 23.00 uur konden de blusgroepen weer inpakken en terugkeren naar de kazerne.

Over het schadebedrag is nog niks bekend. Ook over de oorzaak valt nog niets te zeggen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zweistra (3-3-2009 om 15:36)
Wat jammer nu we hoorde het vanmorgen om 9 uur. Hoe is dat gekomen. wij wensen jullie veel sterkte met alles.
Cookie-instellingen beheren