Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Oostburg

Toegevoegd: 03-03-2009, 10.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een ernstig ongeluk op de Lange Heerenstraat in Oostburg zijn dinsdag drie personen gewond geraakt, waaronder een kind.


Het ongeluk vond rond 10.25 uur plaats. Een 47-jarige vrouw uit Brugge reed in haar auto richting Schoondijke. Naast haar zat een 75-jarige man uit Brugge en achterin zat haar kleinkind (leeftijd niet bekend). 

Voor de kruising met de Nozemansweg raakte de auto met de rechter wielen in de berm. De vrouw wilde de auto weer de weg op sturen maar verloor hierbij de macht over het stuur. De auto schoot vervolgens rechts door de berm, over het fietspad en kwam op de kop tot stilstand in de sloot. De 47-jarige vrouw en haar kleinkind konden zelf uit de auto komen. De vrouw was licht gewond en haar kleinkind had schaafwonden aan het hoofd. De 75-jarige man zat bekneld voorin de auto.

De brandweer van Oostburg en Cadzand kwam met groot materiaal ter plaatse en hebben de man uit de auto bevrijd. De traumaheli uit Rotterdam kwam ook ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De drie inzittende van de auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge voor verdere behandeling.

De auto waarin ze zaten is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (7-3-2009 om 09:35)
@Aggie dit was geen vooroordeel van mij maar meer een tip naar de overheid toe, o ja, een slipcursus helpt in dit geval niet, die heb ik ook gehad (met de auto) en ook rijvaardigheids trainig voor de motorfiets, dan leer je wel door de berm rijden.
Pascale (6-3-2009 om 23:45)
Ik ben de mama van de peuter die betrokken was bij het verkeersongeval. Hij maakt het al bij al goed. We hebben geluk gehad. Bedankt aan alle onbekenden die woorden van steun voor ons over hebben. Langs deze weg willen we ook de hulpdiensten bedanken voor de snelle interventie.
Aggie (6-3-2009 om 00:24)
Sterkte voor de betrokkenen.De beste stuurlui staan aan wal lees ik ook weer hier.Heb motor rijbewijs en idd daar moet je 8jes draaien etc en heb auto rijbewijs.Ik weet precies wat ik moet doen als ik in de berm komt,maar wat als het onverw8 gebeurt?Denk daar 's over,hou niet van deze vooroordelen.
Jaap Vergeer (4-3-2009 om 08:56)
Iemand zegt: wanneer gaan ze dit eens opnemen in de rijlessen. Nou mijn rijinstructeur deed dat 25 jaar geleden dan ook... Maar ja die was serieus bezig en niet alleen bezig geld uit mensen hun zak te kloppen. En als je dan ook nog ff een slipcursus doet dan heb je meer controle over een auto.
Jac (4-3-2009 om 08:53)
Gelukkig dat sommige mensen al precies weten wat er gebeurd is en hun oordeel klaar hebben!!
Leonie (3-3-2009 om 21:43)
JCP; eerder vandaag stond hier vermeld dat het om een moeder ging met haar kind van 2 jaar. Maar het blijft opletten in de auto en je hoofd erdus bijhouden. Beterschap voor deze mensen. Het zal je maar gebeuren...
Cookie-instellingen beheren