Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Oostburg

Toegevoegd: 03-03-2009, 10.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een ernstig ongeluk op de Lange Heerenstraat in Oostburg zijn dinsdag drie personen gewond geraakt, waaronder een kind.


Het ongeluk vond rond 10.25 uur plaats. Een 47-jarige vrouw uit Brugge reed in haar auto richting Schoondijke. Naast haar zat een 75-jarige man uit Brugge en achterin zat haar kleinkind (leeftijd niet bekend). 

Voor de kruising met de Nozemansweg raakte de auto met de rechter wielen in de berm. De vrouw wilde de auto weer de weg op sturen maar verloor hierbij de macht over het stuur. De auto schoot vervolgens rechts door de berm, over het fietspad en kwam op de kop tot stilstand in de sloot. De 47-jarige vrouw en haar kleinkind konden zelf uit de auto komen. De vrouw was licht gewond en haar kleinkind had schaafwonden aan het hoofd. De 75-jarige man zat bekneld voorin de auto.

De brandweer van Oostburg en Cadzand kwam met groot materiaal ter plaatse en hebben de man uit de auto bevrijd. De traumaheli uit Rotterdam kwam ook ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De drie inzittende van de auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge voor verdere behandeling.

De auto waarin ze zaten is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-3-2009 om 10:47)
Lifeliner2 is zojuist boven de vesting van Hellevoetsluis teruggekeerd naar Rotterdam
Cookie-instellingen beheren