Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij aanrijding N666 sGravenpolder

Toegevoegd: 04-03-2009, 10.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een aanrijding op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is woensdagochtend één persoon bekneld komen te zitten.
 
Het slachtoffer, een 25-jarige man uit de gemeente Kapelle, reed rond 09.50 uur met zijn voertuig in een naast de weg gelegen sloot. Vermoedelijk gebeurde dat omdat hij achter het stuur onwel werd. De brandweer van 's-Gravenpolder werd opgeroepen om de man uit zijn auto te bevrijden.


De gewonde is met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De precieze aard van zijn verwondingen is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy (4-3-2009 om 20:08)
gelukkig mijn broer maakt het redelijk, hij leeft nog en heeft kneuzingen en een hersenschudding. het is gelukkig redelijk goed afgelopen. heel heftig om het zo te zien op beeld. broer ik hou van je. dikke kus je zus
J (4-3-2009 om 19:46)
Hallo, Ik ben de vrouw van de bestuurder alles gaat goed heeft alles gekneusd heeft een engeltje op zijn schouder gehad. Mijn vraag was er was een vrachtwagen die gestopt is mocht u dit lezen wilt u reageren wij willen graag u bedanken en in contact komen.
Huisvrouw (4-3-2009 om 11:20)
Pfff is weer raak met de ongevallen met beknelling en letsels van de week .sterkte aan de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren