Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 22 km

Politie arresteert winkeldieven

Toegevoegd: 04-03-2009, 21.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft woensdag in Middelburg en Terneuzen twee winkeldieven aangehouden. Een derde winkeldief kon niet worden gepakt.


Tussen 10.15 en 10.30 uur probeerden een man en een vrouw in een winkel in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg 12 flesjes foundation te stelen. Toen een medewerkster hen bij het verlaten van de winkel aansprak, liep de man weg en de gooide de vrouw haar tas neer.

Zij rende weg in de richting van de Statenlaan. Deze vrouw, een 38-jarige inwoonster van Oisterwijk, kon om 10.35 uur worden aangehouden. De man kon niet worden achterhaald. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Ook in Terneuzen was woensdag een winkeldief actief. De politie hield daar 's middags een 55-jarige vrouw uit Axel aan die in een winkel aan de Guido Gezellestraat vis en fruit ter waarde van enkele tientallen euro's gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren