Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder omgekomen bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 05-03-2009, 13.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een ernstig ongeluk op de Valckenisseweg in Rilland is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 39-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, kwam rond 12.55 uur in botsing met een vrachtwagen. De man naderde vanuit Rilland en werd aangereden door een hem op dezelfde weg tegemoet komende vrachtwagen die linksaf sloeg.


De motorrijder kwam ten val en bleef op de grond liggen. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Het slachtoffer werd gereanimeerd maar dit mocht niet baten; het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De trucker, een 39-jarige man uit Kapelle, raakte niet gewond.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-3-2009 om 18:05)
Kan het nog niet geloven veel te vroeg is jaap door een triestig ongval omgekomen. Wij wensen de naaste familie veel sterkte toe in deze trieste tijd. ook aan de chauffeur sterkte toegewenst! Dit is het ergste in je leven wat je kan overkomen.
Jordi (6-3-2009 om 17:53)
Jaap je stond altijd voor iedereen klaar. Dat was het mooie aan jou. er was nog veel meer mooi aan jou. Ik ben nu een hele goeie vriend verloren. En ik zal je een plekje in me hart geven. familie en vrienden ook heel veel sterkte. jaap zal je missen gr jordi kessels
Dominique (6-3-2009 om 17:39)
Kate, en natuurlijk verder iedereen !!!!!! Gecondoleert! Kate (en de rest ook natuurlijk) wij staan altijd voor je klaar Kate !! iedereen gaat je vader missen!! Iedereen houd van hem !! en iedereen mist hem !! xxx hvj heel veel sterkte. sta altijd voor jullie klaar!!!!! dominique
Anja U (6-3-2009 om 14:07)
Ik wens de vrachtwagenchaufeur heel veel sterkte toe. Zijn leven is ook niet meer hetzelfde als voor het ongeluk. Ik wens de fam van de mottorrijder ook heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Nancy.de cock (6-3-2009 om 13:47)
Heel veel sterkte voor de familie ,ludo miriam en l zijn kinderen wij hebben ook iemand dierbaar verloren met een motor ongluk een half jaar geleden ,en weten hoe veel pijn dat kan doen
Renard danny (6-3-2009 om 10:55)
Iedere dag lees je het in de krant,tot gisteren dat men het persoonlijk verteld. Het is niet te geloven, zonder afscheid te kunnen nemen... weg. Aan heel de familie, vrouw, kinderen en vrienden,onze inigge deelneming,in deze zware tijden,VAARWEL VRIEND.
Cookie-instellingen beheren