Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 74 km

Fietser omgekomen in Sint Annaland

Toegevoegd: 05-03-2009, 17.00 uur
Fietser omgekomen in Sint Annaland
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Bij een aanrijding op de Langeweg in Sint Annaland is donderdag een 12-jarige fietser uit de gemeente Tholen om het leven gekomen.

De fietser kwam rond 16.15 uur ter in botsing met een 42-jarige motorrijder uit Roosendaal. De ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.
 
Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chantal (7-3-2009 om 18:13)
Ik vind het heel erg wat er gebeurt is. Ik ben heel erg geschrokken. Ik kende de jongen niet maar ik vind het een heel raar idee dat het hier in de buurt gebeurt. Ik wens de familie gods zege toe, hopelijk kunnen zij hier steun bij vinden. Sterkte in deze moeilijke periode.
Anne Fleur (7-3-2009 om 17:59)
Mw v Boxtel, ik neem aan dat u te snel een ordeel geeft, tenzij u ter plaatse was. Óók de motorrijder (+ familie) gaat door een zware periode (onderschat dit niet). In een fractie van een seconde maakt je een inschattingsfout. De familie van het slachtoffer wil ik hierbij heel veel sterkte wensen.
Zoop (7-3-2009 om 16:43)
Nogmaals sterkte, maar het feit is wel dat er een patserige racemotor bij betrokken is. Net als asobakken meer een verlengstuk van het tekortschietende ego dan daadwerkelijk een geschikt voertuig voor op de weg. Gewoon verbieden al die misplaatste ego onzin. Doe maar een keer gewoon normaal.
Nel (7-3-2009 om 16:42)
Mevrouw van Boxtel..Ik ben zelf geen motorrijder,maar ik denk dat U toch een beetje fout bezig bent.Iemand beschuldigen zonder dat U het echt weet.Niet iedere motorrijder is zodat hij te hard rijd.Ik denk dat het al moeilijk genoeg zal zijn om dit mee te maken en te verwerken.Motorrijder sterkte
M.F (7-3-2009 om 14:46)
Ik wens de familie van de omgekomen jongen veel sterkte toe, nu , maar zeker in de tijd die komen gaat. Ook de motorrijder wil ik sterkte toe wensen. Hij draagt dit zijn hele verdere leven bij zich.
Pierre de Graaff (7-3-2009 om 14:41)
Beste Mevr A. van Boxtel: Blijkbaar weet u precies wat er is gebeurd, misschien kunt u uw verhaal even uit de doeken doen hier, dan weten wij het ook..
Cookie-instellingen beheren