Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koninklijk bezoek in Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2009, 14.55 uur
Koninklijk bezoek in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Prinses Maxima en prins Willem Alexander hebben vrijdag een bezoek gebracht aan Middelburg. Ze waren aanwezig bij de afsluiting van het internationale pooljaar.
 
Het pooljaar stimuleert internationaal gecoördineerd wetenschappelijk onderzoek en culturele projecten. Het zogeheten IPY is moet een breder publiek bewust maken van het belang van de poolgebieden voor de samenleving. Ook kennisoverdacht stond centraal tijdens het pooljaar, dat op 8 maart 2007 van start ging.


Het prinselijk paar bezocht begin februari zelf Antartica.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (7-3-2009 om 14:39)
Waar is jullie vaderlands liefde toch gebleven !!!
Zoop (7-3-2009 om 11:05)
Dat kost weer bakken met geld. Maar vast minder als de zoveelste bonus voor de ING zakkenvullers/criminelen. En het is voor een goede zaak, van mij mag het een keertje. Dat volvo'tje is een leuke auto. Mooie ramen ook. ;-)
Koningshuis (7-3-2009 om 01:28)
Per direkt dat koningshuis afschaffen, en die lui inschrijven bij een arbeidsbureau. Allemaal geldverkwisting. Pas op Antarctica geweest, dan weer skieen in Lech, en nu dit weer. En dat alles in een maand tijd. Al die snoepreisjes is gemorst geld toch. Ga werken en doe iets nuttigs.
P. de Fransman (6-3-2009 om 23:13)
Hoe kom je er nu bij dat het niets kost??? Dat snap ik niet. Vreemd hoor. Dat kost toch gewoon geld????
F de jong (6-3-2009 om 23:11)
Ja, maar de belasting is al betaald. Dus dat scheelt.
B@s (6-3-2009 om 22:03)
Wat een klaagzang weer van sommige andere reaguurders. Het is toch zo makkelijk om alleen maar te zeuren en te klagen. Triest hoor, get a life
Cookie-instellingen beheren