Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 79 km

File op A58 bij Goes door ongeluk

Toegevoegd: 06-03-2009, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is vrijdagmiddag een aanrijding gebeurd. Door het ongeluk is een file ontstaan van enkele kilometers.
 
Door nog onbekende oorzaak begon rond 14.35 uur een busje met daar achter een aanhangwagen te slingeren nabij knooppunt De Poel. Een kraantje dat achterop de aanhanger stond viel daar vanaf. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond.


Er was enige tijd een omleidingsroute ingesteld. Verkeer richting Bergen op Zoom werd verzocht de omleidingsroute U19 te volgen. Inmiddels wordt het verkeer over de vluchtstrook geleid. Er stond rond 15.20 uur nog twee van de drie kilometer file.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (6-3-2009 om 19:52)
@Iwan: Jij hebt dus duidelijk nog nooit in een bestelbus gereden. Een modern busje heeft een net zo goede wegligging als een personenauto bij/boven 120. Waar het meestal mis gaat is bij de belading (aanhanger), te ver naar voor/achter of te zwaar. Ook een te lage bandenspanning KAN een oorzaak zijn
Bestelbus (6-3-2009 om 19:41)
Iwan wat loop je weer slap te lullen wacht eerst de oorzaak eens af voordat je met zulke onzin aankomt.met die bestelwagens valt het heus wel mee natuurlijk heb je van die gasten die dat doen maar je moet eens naar die laeserijders kijken de ene na de andere komt met een bloed gang voorbij.
Miep (6-3-2009 om 19:31)
Iwan, had je je pilsje soms al op toen je reageerde? ik zie nergens staan dat de bestuurder te hard reed. Daarnaast meen ik dat ook bestuurders van personenwagens niet harder mogen rijden dan 120 km/u. Proost!
B. (6-3-2009 om 19:20)
Onbelangrijk maar...om15.45 stond t verkeer zeker vanaf mc.Cain Lewedorp vast...3km? maar vervelend ongeval, met veel verkeersoverlast. hoop dat de bestuurder het goed maakt...
Lau (6-3-2009 om 18:11)
Het ongeluk was voor de afslag Heinekenszand, richting Goes. Het verkeer richting Vlissingen had er totaal geen last van. Ik heb erzelf een half uur staan wachten, toen ik aan kwam was het gebeurd.
Iwan (6-3-2009 om 17:06)
Sja, zolang de meeste bestuurders van bestelautos van mening zijn in een normale personenauto te rijden met snelheden van boven de 120 km/u,met of zonder aanhangwagen,kan je er vanuitgaan dat zulke dingen gebeuren. Het is vrijdagmiddag...ons pilsje staat te wachten! Wanneer worden ze eens wakker???
Cookie-instellingen beheren