Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Man valt meisje lastig op Stationsplein Goes

Toegevoegd: 06-03-2009, 23.33 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vrijdag op het Stationsplein in Goes een 23-jarige man aangehouden die een meisje had lastiggevallen en een nepwapen bij zich had.


De politie wist de Goesenaar rond 16.15 uur aan te houden. Toen de politie ter plekke kwam op het Stationsplein was de verdachte al verdwenen. Er werd een zoekslag in de directe omgeving gemaakt en de man werd na enige tijd alweer gevonden.

Bij de aanhouding werd in de kleding van de man inderdaad een op een vuurwapen gelijkend nepwapen aangetroffen. De man deed afstand van het nepvuurwapen en is inmiddels voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (7-3-2009 om 11:27)
Het is volgens mij niet helemaal pluis daar op het station, vorige week is op klaarlichte dag geprobeerd de koffer van een vriendin van mij af te pakken. Ik weet niet of er daar vaker mensen worden lastig gevallen, maar het ging om een man met kapuchon en een getint uiterlijk in dit geval.
Jeugd (7-3-2009 om 01:24)
Die man is de jeugdige jaren nog niet ontgroeid. Vroeger toen ik klein was maakte ik ook een pijl en boog, en een geweer van hout, en dat doet deze man nog steeds. Wel zielig, maar ook daar zijn instanties voor die deze man willen helpen. De Betho is er groot van geworden.
Cookie-instellingen beheren