Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Beslag op twee Zeeuwse huizen door patseraanpak

Toegevoegd: 07-03-2009, 13.21 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Justitie in Den Bosch heeft beslag gelegd op twee huizen in Zeeuws-Vlaanderen. Dat meldt Omroep Brabant.


De huizen zouden eigendom zijn van een Boscchenaar, die in het kader van de zogeheten patseraanpak werd doorgelicht. Bij deze aanpak wordt gekeken of iemand kan verklaren waar hij het geld vandaan heeft gehaald om bijvoorbeeld dure auto's te kopen.

Toen werd bekeken waarmee de man het geld voor zijn dure auto had verdiend, bleek dat hij eigenaar was van meerdere woningen. Volgens Omroep Brabant had de man officieel geen inkomsten en bleken in de twee Zeeuwse woningen hennepkwekerijen gevestigd te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jc (12-3-2009 om 12:02)
Deze man had geen officieel inkomen! dan kan toch ook niet een uitkering krijgen?! lees eerst goed voordat je domme reatie's plaatst. deze man spekte juist de staat omdat die veel geld uitgeeft.
Alex (9-3-2009 om 12:49)
Gewoon die hele softdrugshandel legaliseren zodat ook jij en ik dit zorgenloos kan verbouwen dan zal de waarde van dit spul naar beneden gaan en wordt het helemaal niet meer interesant voor die zogenaamde patsers.
Jaap Zwart (8-3-2009 om 15:41)
Grappig dat de boevenmaatjes hier ook in opdracht van de grote boeven zeggen dat het niet erg is om op kosten van de gemeenschap (U en ik) wiet te kweken. Aanpakken die handel heren van de politie. prima.
Gerrit -Jan (8-3-2009 om 15:41)
Goeie actie, alleen jammer dat de persoon in kwestie waarschijnlijk met een goede (dure) advocaat een riante schadevergoeding (tonnen?) tegemoet kan zien die de brave belastingbetaler weer kan ophoesten.
Matthijs (8-3-2009 om 15:18)
@Martin: Als je officeel geen inkomen hebt dan heb je dus een uitkering. Dit is dus een echte crimineel (want hij steelt v/d werkende bevolking) en dus de mensen waar de politie achteraan moet zitten. Nooit meer een uitkering geven en alles laten terug betalen met boete. Laat hem maar ECHT werken.
Aart (8-3-2009 om 08:29)
Wat een gezeur! De door ons zelf gekozenoverheid, staat drugsgebruik/aanschaf toe. Maar straft de mensen die niet sterk genoeg in hun schoenen staan en drugs leveren. Laten we eens een andere keuze maken met de verkiezingen! Wie weet komt het dan nog eens goed met de normen, dan volgen de waarden!
Cookie-instellingen beheren