Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Jongens lopen over auto in Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2009, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond vier jongeren aangehouden die even daarvoor over een auto hadden gelopen.

De vier, 17 en 18 jaar oud en allen afkomstig ut Middelburg, werden rond 21.45 uur aangehouden in de Baanstraat. Een van hen vluchtte een brandgang in toen de politie arriveerde maar kon mede door toedoen van bewoners uit de wijk toch worden aangehouden.


De jongemannen zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Autoslopers (11-3-2009 om 17:14)
Ik hoop dat als jullie nog is hard gewerkt hebben voor een auto en trots zijn op de auto die je hebt dat er dan ook is zo een stelletje .......... over jullie auto heen loopt de schade zouden je zelf moeten betalen drank op of niet te zielig voor woorden
Anti autoloper (11-3-2009 om 17:09)
Hee autoloper flinke vent kom eens langs zal ik eens over je lopen maar dan met groot geschut. Je bent flink als je schade vergoed met je lompe gedachten.Denk eens na wat een ander er voor moet sparen om een auto te kopen. Je bent in mijn ogen een grote nietsnut!!!!! GROTE BEK OOK NOG
Autolopers (11-3-2009 om 15:36)
Ook hadden we inderdaad wat gedronken en gerookt, maar niet zo erg dat we ons niet meer konden beheersen. Kortom, het verhaal wordt weer flink aangedikt.... Het spijt ons heel erg... NOT!!!! We zijn toch maar labiele personen?!
Autolopers (11-3-2009 om 15:36)
Wij waren de jongens die hierbij betrokken waren....moet toch kunnen?! we hebben niet doelbewust schade aangericht, en bovendien heeft maar 1 van ons over een auto gelopen.
Zoop (9-3-2009 om 17:43)
@guido, volgens onderzoeken wordt er idd meer vernield in de "bible-belt" om de door u genoemde reden, maar ik weet niet of die jongens uit middelburg daarbij behoren? Dat wetenschappelijk onderzoek het aantoont, bewijst nog niet dat alle vooroordelen waar zouden zijn. maar het lijkt er wel op.
@guido (9-3-2009 om 13:43)
Hoe noem je die mensen?? kun je dat bewijzen?? dat die dat doen??? Oordeel nu niet zo snel aub en let een beetje op je woorden.
Cookie-instellingen beheren