Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
125 files van totaal 490 km

Jongens lopen over auto in Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2009, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond vier jongeren aangehouden die even daarvoor over een auto hadden gelopen.

De vier, 17 en 18 jaar oud en allen afkomstig ut Middelburg, werden rond 21.45 uur aangehouden in de Baanstraat. Een van hen vluchtte een brandgang in toen de politie arriveerde maar kon mede door toedoen van bewoners uit de wijk toch worden aangehouden.


De jongemannen zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-3-2009 om 15:57)
17 en 18 jaar oud en dan spreken over kattenkwaad ?? Gewoon doelbewuste vernieling, dikke vette boete nadat ze alle schade hebben vergoed. En dan geen gezeik met dagwaarde of wat dan ook.
MotoRob (8-3-2009 om 15:33)
HIer is maar 1 doelmatige straf voor; laat die jongens voor de schade opdraaien, hebben ze geen geld? nog beter, laat ze hun mobieltje/spelcomputer/bromfiets maar verkopen om aan geld te komen, NIET de ouders op laten draaien, dat heeft geen zin.
Matthijs (8-3-2009 om 15:26)
@Jvb: Wat ben jij dom zeg! Dit is geen kattekwaad, want daarmee veroorzaak je niet moetwillig duizenden euro's schade. Je piept wel anders als het bij jou zou gebeuren. Dus eerst ff hard gaan werken, dan komen wij daarna wel over je auto heen lopen.
Tom (8-3-2009 om 15:22)
Ja dit zijn dus echt dingen die niet kunnen, j, bij mij in de buurt afgelopen week, over een auto van 3 maanden oud gelopen, ook deze mensen moeten hard werken voor hun spullen,, goed aanpakken die lui, en laat maar een schuld staan voor als ze straks werken, niet de ouders er mee belasten gr Tom
Ano (8-3-2009 om 14:30)
@zoop! - burgermilitia is een goed plan! maar als je geweld gebruikt wordt je net als een politieagent veroordeeld omdat ouders een klacht indienen! geef dan de politie maar meer vrijheid om te meppen! Kijk maar naar de scholierenprotesten en die agent die is veroordeeld!
Wim (8-3-2009 om 11:09)
Niet zo hard voor deze jongens het is toch normaal in nedereland alles mag en alles kan. En kom je voor justitie, dan word de vraag gesteld "ga je dit nooit meer doen " nee. Nou dan krijg je van mij 10 uur werkstraf. Mijn manier afkappen die poten of naar een werkkamp
Cookie-instellingen beheren