Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens lopen over auto in Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2009, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond vier jongeren aangehouden die even daarvoor over een auto hadden gelopen.

De vier, 17 en 18 jaar oud en allen afkomstig ut Middelburg, werden rond 21.45 uur aangehouden in de Baanstraat. Een van hen vluchtte een brandgang in toen de politie arriveerde maar kon mede door toedoen van bewoners uit de wijk toch worden aangehouden.


De jongemannen zijn meegenomen naar het bureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-3-2009 om 16:29)
Nee, dit zijn geen grappen meer,grappen laten geen schade achter! Maar als de schade nu geregeld wordt is t toch opgelost? Bedenk wel boze mensen... misschien hebben ze veel napret nu met het lezen van de boze berichten hier.
Anootje (12-3-2009 om 13:16)
Tis maar wat je kinderstreken noemt he! zeker van hetzelfde niveau?
Jc (12-3-2009 om 11:52)
Wat een reacties weer het niveau ligt niet hoog. zouden jullie die jongens met wat kinderstreken niet ophangen?
Autolopers (12-3-2009 om 09:49)
Ik vind dat jullie wel erg ver gaan...zoals ik al zei, het is nooit de bedoeling geweest van de dader om schade aan te richten aan de auto's, hij doet dit niet vaker, en zoals vanzelfsprekend zal de gemaakte schade door hem betaald moeten worden. Mijn advies....Maak je allemaal niet zo druk!!!!
Esmiralda (11-3-2009 om 17:40)
Nou moet kunnen tog.............wat een domme reactie zeg mag hopen dat als je dalijk zelf je auto heb dat het jouw ook overkomt beseffen jullie wel wat voor schade jullie hebben aangericht je moet gewoon van iemands anders zijn spullen afblijven je lijk me oud genoeg om dat te weten tog [email protected]!
Elfattag (11-3-2009 om 17:23)
Achja de jeugd verveelt zich....Ze moeten wat doen
Cookie-instellingen beheren