Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 154 km

Schade na aanrijding met brommer in Tholen

Toegevoegd: 07-03-2009, 19.43 uur
Schade na aanrijding met brommer in Tholen
Door: Marco Scheermeijer
THOLEN - Een personenauto is zaterdagmiddag op de Postweg in Tholen in botsing gekomen met brommer. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats. De bromfietser verklaarde door oranje te zijn gerden. De bestuurder gaf aan dat het bij hem al groen was toen hij optrok en hierdoor in botsing kwam met de bromfietser.

De politie kwam terplaatse en heeft de zaak verder afgehandeld. De politie heeft bekeken of er technischee mankementen waren aan de brommer. Dit was niet het geval. De brommer was ook niet opgevoerd.

Onderzocht zal worden of de stoplichten op de kruising wel goed functioneren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JC (10-3-2009 om 21:27)
Een moterjack voorkomt wel degelijk een breuk. er zitten verstevigingen in en is van zeer degelijk materiaal gemaakt. het zal niet alle breuken voorkomen maar het is beter als bijvoorbeeld een leren jas..
Matthijs (10-3-2009 om 15:38)
@tholen: Een motorjas voorkomt echt geen breuk. Een motorjas voorkomt alleen maar dat je na een ongeval nog steeds huid hebt.
Bezorgde inwoner (9-3-2009 om 23:20)
Stoplichten kloppen nergens in Zeeland.Als je groen krijg ,steekt op dat moment nog over valk voor je neus.Of je heb groen voor linksaf en je ziet nog groen staan voor rechtdoor in de richting die jij wil.
Stoplicht (9-3-2009 om 21:41)
Onzin dat verkeerslichten hulpmiddelen zijn. Lees: Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV 1990) Artikel 63: Verkeerstekens gaan boven verkeersregels, voor zover deze regels onverenigbaar zijn met deze tekens. Artikel 64: Verkeerslichten gaan boven verkeerstekens die de voorrang regelen.
Jansen (9-3-2009 om 08:14)
Oeps goed afgelopen. Inderdaad stoplichten zijn hulpmiddelen heeft bestuurder auto nog slapers in zijn ogen gehad of de bekende haast. Staan bij auto zelf haaientanden dus opletten. Kijken is het belangrijkste wordt met lessen extra op gehamerd. Stoplichten gaan inderdaad snel van groen naar rood.
Tholen (8-3-2009 om 22:10)
De bestuurder van de brommer heeft enkele lichte schaafwondjes. Hij heeft 2 salto's gemaakt en is daarna neergekomen. de bestuurder had een motorjas aan en heeft bij de landing bewust een koprol gemaakt. Zonder motorjas was zijn arm waarschijnlijk gebroken. En de koprol heeft de val gebroken.
Cookie-instellingen beheren