Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Terneuzen

Toegevoegd: 08-03-2009, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond na de vondst van een hennepkwekerij in Terneuzen drie personen aangehouden.


De mannen, 20, 28 en 29 jaar oud, werden rond 19.30 uur aangehouden in een woning aan de Van Bovenstraat. De kwekerij was nog in aanbouw. Inmiddels is de kwekerij geruimd.

De mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (10-3-2009 om 15:58)
Het zou beter zijn als deze maatschappij de jeugd e.d. eens een keer toekomstperspectief zou geven i.p.v. altijd maar meer winst willen maken en de boel uitzuigen zodat mensen uit ellende hun toevlucht zoeken in drugs/drank/e.d.
Richard (9-3-2009 om 20:56)
Ik weet ook al wie mijn stem krijgt!! een jointje in de morgen is een dag zonder zorgen!! ZOU U OOK EENS MOETEN DOEN MENEER!!
Willy (9-3-2009 om 14:04)
Nou piet wat ben jij kinderachtig vind nou niet dit voor lange opsluitig kost denk ik al genoeg aan een boete ik vind het zijn geen moordenaars of pedefielen en ze slaan niemaand inelkaar over die wiet wie zou daar nu schuldig aan zijn heee!
Sluiskil (9-3-2009 om 13:55)
@Piet; wat nu maanden vasthouden??? en dan die maanden op kosten van de gemeenschap??? nee, lekker vrij laten en stevig laten betalen..
Piet (8-3-2009 om 17:05)
In vrijheid gesteld??? Gewoon nog maanden vasthouden, want nu kunnen ze er weer mee beginnen. Veel te soft in Nederland. Weet al wie mijn stem bij de volgende verkiezingen gaat krijgen
Cookie-instellingen beheren