Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vechtpartij Nieuwendijk Vlissingen

Toegevoegd: 08-03-2009, 16.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een vechtpartij op de Nieuwendijk in Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag één persoon gewond geraakt.


Rond 03.00 uur begonnen twee Vlissingers van 20 en 21 jaar oud voor de ogen van twee politieagenten een 17-jarige plaatsgenoot in elkaar te slaan. De agenten grepen snel in en konden de twee vechtersbazen aanhouden. Ze zijn meegenomen naar het bureau en verhoord. De aanleiding is niet bekend.

Het slachtoffer liep letsel op aan zijn oor en buik.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mij (10-3-2009 om 21:49)
Wat de tweede ikku verteld is dus gewoon waar he! Die jongen is onnodig opgepakt, hij wilde alleen maar helpen! Belachelijk gewoon!
Ikke (9-3-2009 om 15:17)
Nou ik hoorde dat ze niet eens wat gedaan hebben bij hem en dat de ene de jongen wou tegen houden..
Natascha (8-3-2009 om 17:24)
Weer zo een actie van zinloos geweld. Schandalig dat zoiets nog kan en dan ook nog voor de ogen van de politie. Ik hoop dat ze een goede staf krijgen.
Ikke (8-3-2009 om 16:27)
Nou voor de ogen van 2 agenten die wouden gewoon een nachtje cel uitproberen stoer hoor!!! NOT dus
Cookie-instellingen beheren