Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Man van de weg gedrukt door automobilist

Toegevoegd: 08-03-2009, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Op de Essendijk in 's-Gravenpolder is zaterdag een fietser gewond geraakt toen hij van de weg was gedrukt.

De man, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland reed rond 15.15 uur over de dijk toen hij plotseling door de automobilist van de weg werd gedrukt. De man kwam ten val en raakte licht gewond.


Waarom de man van de weg werd gedrukt is niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (10-3-2009 om 16:06)
Zelfs in de auto word ik regelmatig van de weg gedrukt door automobilisten die gewoon voorrang nemen.
B. (9-3-2009 om 23:08)
Klopt John, ik ken de problemen ook valt nog mee dat er hier niet gezegd is dat fietsers nooit aan de kant gaan! triest gewoon. Er is zoveel agressie in het verkeer van alle groepen uit, vaak zijn de fietsers de dupe. Beterschap voor meneer!
John (9-3-2009 om 21:11)
Als fietser gebeurt mij dit regelmatig. Het is knap drukker geworden op de binnenwegen met al die navigatieapparatuur die de kortste weg aangeeft. de snelheid is beduidend hoger dan 60 km/u
Cookie-instellingen beheren