Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Ga nooit onverzekerd met je brommer de weg op

Toegevoegd: 18-06-2021, 13:26 uur - In samenwerking met: Alpina Verzekeringen
Wat voor de auto geldt, geldt ook voor je brommer. Ga je de openbare weg op, dan moet je verplicht een verzekering hebben afgesloten. De WA verzekering is tenminste verplicht en ga je onverzekerd de weg op dan kan dat een dure aangelegenheid worden. De boetes die de politie uitdeelt liegen er niet om. Bovendien kan het verregaande consequenties hebben als je met een onverzekerde brommer een aanrijding veroorzaakt. Daar wil je simpelweg niet aan denken.

Verschillende mogelijkheden om je brommer te verzekeren
Via brommerverzekering.nl kun je gemakkelijk en snel de voor jou beste brommerverzekering vinden. Niet geheel toevallig is brommerverzekering.nl een platform van Alpina, de specialist als het gaat om het vergelijken van verzekeringen. Kijken we specifiek naar de verzekeringen voor je brommer, dan kun je kiezen voor de WA verzekering, de WA Diefstal & Brandverzekering en de WA Diefstal, Brand & Aanrijding verzekering. Daarnaast kun je nog eens kiezen voor een aanvullende verzekering in de vorm van een verhaalsrecht-verzekering en een verzekering voor opzittenden bijvoorbeeld.

Afhankelijk van onder meer je leeftijd en de schadevrije jaren
Het afsluiten van een brommerverzekering is maatwerk. Hoeveel premie je moet betalen hangt onder meer af van jouw leeftijd, het aantal schadevrije jaren dat je al gereden hebt, de regio waarin je woonachtig bent en uiteraard de dekking die je kiest. Bij het vergelijken wordt behalve prijs en kwaliteit ook zeker gekeken naar jouw specifieke omstandigheden en jouw eisen ten aanzien van de verzekering.

Alpina laat zien dat vergelijken zeer de moeite waard is
Heb je de voor jou beste verzekering gevonden? Dan kun je al binnen enkele minuten die verzekering afsluiten. Ben je al verzekerd? Alpina kan je dan helpen door bijvoorbeeld de huidige verzekeraar in te lichten. Zo wordt overstappen wel heel gemakkelijk en aantrekkelijk. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Logisch, want het aantal verzekeraars neemt nog steeds toe. Alpina heeft het overzichtelijk gemaakt en laat zien dat vergelijken de moeite waard is. Dat doet het overigens niet alleen op het gebied van de brommerverzekering. Ook als je zoekt naar bijvoorbeeld een woon-, reis of huisdierenverzekering kun je steeds op Alpina rekenen, want ook die verzekeringen kun je met behulp van deze specialist snel en goed vergelijken.

Ook als je zelf geen autoverzekering kunt afsluiten
Via het platform geennee.nl helpt Alpina ook mensen die hun auto niet kunnen verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Geennee.nl probeert je alsnog bij een reguliere verzekeraar verzekerd te krijgen en kan anders een beroep doen op De Vereende, een verzekeraar die voorheen actief was onder de naam Rialto.

Door te vergelijken kun je veel geld besparen
Vergelijken kost je met dank aan Alpina amper tijd, maar kan je heel erg veel geld besparen. Dat neemt nog niet weg dat vergelijken meer is dan alleen kijken naar de hoogte van de premie. Het gaat om het totaalplaatje, om de prijs-kwaliteitverhouding en om de invulling van jouw eisen en wensen. Alpina helpt je bij het vinden van de voor jou perfecte verzekering.


« Ga terug


Cookie-instellingen beheren