Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Man steekt zichzelf in brand bij huisarts en overlijdt

Toegevoegd: 24-04-2024, 18.16 uur
Man steekt zichzelf in brand bij huisarts en overlijdt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In de Oranjestraat in Sas van Gent heeft woensdagochtend een man zichzelf in brand gestoken. Hij is aan de gevolgen hiervan overleden, zo heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Volgens de politie kregen de hulpdiensten rond 10.30 uur de melding dat bij de huisartsenpraktijk iemand zichzelf in brand had gestoken nadat hij zich had overgoten met een brandbare vloeistof. Na de melding werd onder meer de brandweer opgeroepen. Ook werd een traumahelikopter gealarmeerd maar de komst hiervan werd al snel geannuleerd.

Volgens de politie wist een huisarts de brand te blussen. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en hem overgebracht naar een ziekenhuis. De man overleed daar in de loop van de dag. "Diverse mensen waren getuigen van het incident. Voor hen is nazorg geregeld via slachtofferhulp", zo meldt de politiie.

De politie stelt verder geen onderzoek in naar het voorval.
 

Heb jij nu hulp nodig of maak jij je zorgen om iemand? Bel geheel anoniem 0800-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (24-4-2024 om 19:35)
Dan ben je wel ver heen m het zo te doen. RIP! Ik hoop dat U nu rust heeft gevonden. Ik be/ver/oordeel niet en denk alleen waar die ene persoon was die hem had kunnen helpen voordat het zover kwam?
Yep (24-4-2024 om 18:53)
Supertriest dat zulke gebeurtenissen in ons Ontwikkelde land plaatsvinden......sterke voor familie, betrokkenen
Cookie-instellingen beheren