Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 188 km

Overval op coffeeshop Vlissingen

Toegevoegd: 25-03-2009, 16.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een overval op coffeeshop Home Grow in de Kasteelstraat in Vlissingen is vannacht een medewerkster gewond geraakt.


Rond 00.15 uur was de vrouw alleen in de shop. Plotseling kwamen er twee mannen binnen. Ze moest onder bedreiging geld afgeven. Toen de vrouw zich hier tegen verzette, ontstond een vechtpartij waarbij ze licht gewond raakte. De daders renden er met het geld vandoor, stapten in een auto en reden weg richting de Van Dishoeckstraat.

Buurtbewoners zijn inmiddels door de politie geïnformeerd over de overval. Alle omwonenden hebben een flyer gehad met daarin het verzoek melding te maken bij de politie als ze iets bijzonders hebben gezien rondom het tijdstip van de overval.

Onlangs werd overigens bekend gemaakt dat de gemeente de bewuste coffeeshop wil sluiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (25-3-2009 om 17:27)
De juiste beslissing dus om deze tent te sluiten!! crimineel geld wordt er verdiend en brengt alleen maar ellende met zich mee.
Jan (25-3-2009 om 16:58)
Is rond die tijd de shop nog open dan? staat ook wel boven de wet, mag verboden spullen verkopen en mag tot in de nacht open blijven. dicht dat ding.
Cookie-instellingen beheren