Zoeken met Google:

Agenda


Heeft u interessante agendapunten die te maken hebben met veiligheid en/of hulpverlening in Zeeland? Stuur deze dan in via redactie@hvzeeland.nl! Algemene Zeeuwse agendapunten worden niet in deze agenda opgenomen.


23-09-2017: 75 jaar brandweer Borssele
De brandweer van Borssele bestaat 75 jaar. Daarom worden op zaterdag 23 september fesiviteiten georganiseerd. Het programma is nog niet bekend.07-10-2017: Vaardigheidstoetsen
Brandweer Sluis organiseert zaterdag 7 oktober de vaardigheidstoetsen in Sluis. Waar is nog een verrassing, maar als u wilt komen kijken hoe in totaal 32 brandweer ploegen en 8 officieren van dienst uit Zeeland en België te werk gaan bij een incident kom dan naar MFC de Keure in Sluis om daar verder geïnstrueerd te worden over waar de locatie is. Er zijn deze dag diverse incidenten die veilig en verantwoord moeten worden afgehandeld door de ploegen.


28-04-2018: KNRM-reddingbootdag 2018
Op 28 april openen de verschillende Zeeuwse KNRM-reddingsstations hun deuren weer tijdens de Nationale Reddingbootdag. De programma's worden t.z.t. bekend gemaakt.


15-08-2018: Rescue Vlissingen 2018
Op woendag 15 augustus 2018 wordt voor de 11e keer Rescue Vlissingen georganiseerd. Rescue Vlissingen is het grootste hulpverleningsevenement van Nederland. Tijdens de dag geven allerlei hulpdiensten static-shows, zijn er informatiestands en kunnen bezoekers genieten van spectaculaire reddingsdemonstraties. Zowel op het land, als op zee en in de lucht. Meer informatie op www.rescuevlissingen.nl