Zoeken met Google:

Agenda


Heeft u interessante agendapunten die te maken hebben met veiligheid en/of hulpverlening in Zeeland? Stuur deze dan in via redactie@hvzeeland.nl! Algemene Zeeuwse agendapunten worden niet in deze agenda opgenomen.


31-07-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op maandagavond 31 juli bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.


04-08-2017: Meevaren met oud-reddingboot
Van 4 tot en met 6 augustus vinden in Breskens de jaarlijkse visserijfeesten plaats. Namens de KNRM zijn (onder voorbehoud) de oud-reddingboten Johanna Louisa, Koningin Juliana en Carlot aanwezig. Mensen die tijdens de zaterdag van Visserijfeesten donateur worden, kunnen (onder voorbehoud) met reddingboot Johanna Louisa meevaren over de Westerschelde.08-08-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op dinsdagavond 8 augustus bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.


15-08-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op dinsdagavond 15 augustus bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.