Zoeken met Google:

Agenda


Heeft u interessante agendapunten die te maken hebben met veiligheid en/of hulpverlening in Zeeland? Stuur deze dan in via redactie@hvzeeland.nl! Algemene Zeeuwse agendapunten worden niet in deze agenda opgenomen.


23-06-2017: KNRM bij Havendagen Terneuzen
Eind juni worden voor de 37e maal de Havendagen in Terneuzen georganiseerd. Reddingboot Zeemanshoop van het KNRM-station Breskens zal (onder voorbehoud) zaterdagmiddag aanwezig zijn.


26-07-2017: KNRM bij Zee- en Dijkdag Westkapelle
Op woensdag 26 juli bent u tijdens de Zee- en Dijkdag van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het boothuis van de KNRM aan de Zuiderhoofdweg in Westkapelle. Er zijn diverse activiteiten en de vrijwilligers van de KNRM laten u zien hoe zij hulp verlenen op zee en open water. De middag is van 13.00 tot 17.00 uur.31-07-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op maandagavond 31 juli bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.


04-08-2017: Meevaren met oud-reddingboot
Van 4 tot en met 6 augustus vinden in Breskens de jaarlijkse visserijfeesten plaats. Namens de KNRM zijn (onder voorbehoud) de oud-reddingboten Johanna Louisa, Koningin Juliana en Carlot aanwezig. Mensen die tijdens de zaterdag van Visserijfeesten donateur worden, kunnen (onder voorbehoud) met reddingboot Johanna Louisa meevaren over de Westerschelde.


08-08-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op dinsdagavond 8 augustus bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.


15-08-2017: Open avond KNRM Westkapelle
Deze zomer houdt de KNRM in Westkapelle weer verschillende open avonden. Op dinsdagavond 15 augustus bent u ook van harte welkom om het boothuis aan de Zuiderhoofdweg te bezoeken. Ook zal te zien zijn hoe de KNRM hulp verleent op zee.