Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 54 km

87 Kg hasj aangetroffen in haven Vlissingen

Toegevoegd: 26-04-2024, 19.20 uur
87 Kg hasj aangetroffen in haven Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Vorige week maandag is er bij een controle in de haven van Vlissingen ene flinke hoeveelheid Hasj aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de verzender van de verdovende middelen.


Tijdens een douanecontrole op 15 april werd er 87 kilo hasj onderschept in de haven van Vlissingen. De drugs werden gevonden in een lading goederen, die bestemd waren voor de export naar Suriname. De aangetroffen verdovende middelen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd door het Team Bijzondere Bijstand van de Douane, zo meldt de politie.

 De Zeehavenpolitie in Nieuwdorp doet verder onderzoek naar de verzender van de verdovende middelen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (27-4-2024 om 12:45)
Als je je realiseert hoeveel geld er om gaat in deze 'war on drugs', dan realiseer je je al heel snel dat het niet te doen is om de strijd tegen drugs. Dat is slechts het ophangbord voor de bühne. Legalisatie zal een heleboel criminaliteit verhelpen, maar ja, dan blijf je met clubjes nutteloze instanties zitten. Dan kan je ze beter onzinnige dingen laten doen die geen enkele invloed hebben en in de tussentijd lekker je zakken vullen met belastinggeld dat wordt verspilt. En de criminaliteit? Ach, daar heeft alleen het plebs last van.
Jtg (27-4-2024 om 11:13)
Nederland is een bananen republiek!;)
Ik (27-4-2024 om 08:44)
In Suriname hebben ze toch genoeg verdovende middelen.
Ad Jonkers (26-4-2024 om 23:49)
Eten ze in Suriname ook al zo veel bananen?
Ewa (26-4-2024 om 21:24)
Is weer eens iets anders dan containers vol gepropt met cocaïne toch...
Cookie-instellingen beheren