Zoeken met Google:

Per regio/tag » Per regio » 112-Nieuws Walcheren


Op deze pagina treft u een overzicht van het laatste 112-nieuws uit de regio Walcheren. U vindt hier nieuws uit de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen.

Vrouw gewond na botsing met scooter

27-03-17 | Vrouw gewond na botsing met scooter

VLISSINGEN - Een vrouw is maandag rond 18.00 uur gewond geraakt na een frontale botsing met een scooter op een fietspad in Vlissingen.

Lees verder/Bekijk video (2 reacties) »

27-03-17 | Taakstraf voor filmen douchende vrouwen

MIDDELBURG - Voor het stiekem filmpjes maken van douchende vrouwen plus het bezit van kinder- en dierenporno is maandag in Middelburg tegen de 46-jarige J. M. uit Papendrecht een gevangenisstraf van één dag, een taakstraf van tweehonderd uur en het betalen van 850 euro schadevergoeding geëist.

Lees verder (2 reacties) »

27-03-17 | Celstraf voor prostitueren meisje (15)

MIDDELBURG - De 21-jarige R. C. uit Goes tegen wie vier jaar cel was geëist voor het prostitueren van een 15-jarige meisje is daarvoor maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot twee jaar cel.

Lees verder (0 reacties) »

27-03-17 | OM wil drugsgeld van Kapellenaar in staatskas

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg wil het geld, dat de 60-jsrige M. van L. uit Kapelle met criminele activiteiten heeft verdiend, in de staatskas stort. Volgens de officier zou het om een bedrag rond de 95.000 euro gaan.

Lees verder (0 reacties) »
Celstraf geëist voor plofkraak Terneuzen

27-03-17 | Celstraf geëist voor plofkraak Terneuzen

MIDDELBURG - Tegen de 38-jarige Axelaar J. el H. is maandag een celstraf van achttien maanden waarvan drie voorwaardelijk geëist. Twee medeverdachten hoorden achttien en zestien maanden celstraf tegen zich eisen.

Lees verder (0 reacties) »
Gewonde bij botsing in Middelburg

27-03-17 | Gewonde bij botsing in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een botsing in Middelburg is vanmiddag een fietsster gewond geraakt.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »

27-03-17 | Chauffeur uit Sint Maartensdijk verongelukt

DEN BOMMEL - Bij een verkeersongeval op de A29 bij de Haringvlietbrug is vanmorgen een 20-jarige vrachtwagenchauffeur uit Sint Maartensdijk om het leven gekomen.

Lees verder (0 reacties) »

27-03-17 | VRZ: Verhoogd risico op natuurbranden

MIDDELBURG - Sinds vanochtend is er in Zeeland een verhoogd risico op natuurbranden. Dat zegt de Veiligheidsregio Zeeland. Die heeft code geel ingesteld van de natuurbrandenmeter.

Lees verder (0 reacties) »

27-03-17 | Jongen beroofd van tas, twee arrestaties

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Griffioen is zondagmiddag een 18-jarige jongen beroofd van zijn rugtas. Twee van de drie daders zijn aangehouden.

Lees verder (0 reacties) »

26-03-17 | Inbraak bij Chinees-Indisch restaurant Vlissingen

VLISSINGEN - Chinees-Indisch restaurant Lon Wah aan de Dreesstraat in Vlissingen is dit weekeinde bezocht door inbrekers. Er is niets gestolen maar wel is een hoop schade ontstaan.

Lees verder (0 reacties) »

Meer nieuws uit deze regio: