Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 174 km

Auto in sloot langs A58 Goes

Toegevoegd: 25-03-2009, 17.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 tussen Heinkenszand en Goes is woensdag omstreeks 13.00 uur een 48-jarige Goesenaar met zijn auto in de sloot beland.


De man reed over de zuidbaan, komende uit de richting van Middelburg, toen hij de controle over het stuur verloor. Hij belandde eerst in de middenberm en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand.
 
De bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn auto raakte rondom beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sam2009 (26-3-2009 om 21:51)
Hoe de macht over het stuur verloren, op "rechte weg" ? , door aquaplanning i.v.m. plaatselijke stortbui. in combinatie van uitwijken voor invoegend verkeer.
Controle (25-3-2009 om 23:53)
Hoe kun je de controle over het stuur verliezen op een kaarsrechte snelweg? Ach, het baat niet meer, want het is al gebeurd. Maar nu vraag ik me af of dat nu aan dat stuur lag, of aan het wegdek. Meestal word het dan op het wegdek gestoken, en blijkt dat ineens slecht te zijn. Gelukkig geen gewonde
Cookie-instellingen beheren