Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieagenten uitgescholden in Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2009, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag omstreeks 16.20 uur een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens het beledigen van politieagenten.


De man vond het nodig om een politieagent uit te schelden in de Walstraat in Vlissingen toen voor hem een bekeuring werd uitgeschreven wegens het drinken van alcohol op de openbare weg. De man werd door de agent gewaarschuwd zijn taal enigszins te matigen.

De verdachte gaf hieraan geen gehoor en schold de agent nogmaals uit. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij is verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik heb een vraag (even beantwoorden a.u.b.) (8-4-2009 om 14:15)
Het is toch niet verboden om op openbaar gebied alcohol te drinken? Wel als je nog moet rijden.
Casper (8-4-2009 om 10:48)
Ik keur het gedrag van deze man niet goed,maar ik zie regelmatig bankjes vol zitten met mensen die blikjes bier drinken in diezelfde Walstraat. Wordt daar niets aan gedaan??
Jo (8-4-2009 om 10:05)
Tis een ramp al die alcoholisten daar elke dag in de stad, rare praatjes en steeds met elkaar vechten, is niet echt aantrekkelijk voor toeristen waar we het van moeten hebben zomers!
Bloem (8-4-2009 om 08:10)
Als je eigen mening geeft over politie zeeland word je ongelovelijk aso behandelt en als jij iets terug zegt wat hun weer eens niet bevalt dan word je opgepakt
Pippa (7-4-2009 om 20:29)
Schandelijke vertoning het uitschelden van mensen,ook in andere dienstverl.beroepen word er nogal eens over de schreef gegaan ,wat mankeert deze mensen ,geen opvoeding gehad ? Het moet aangepakt worden.en hard ,flinke boete voor onfatsoenlijk gedrag,dat werkt!
Cookie-instellingen beheren