Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Fietsster (13) gewond bij botsing

Toegevoegd: 16-04-2009, 21.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Bij een ongeval op de kruising van de Buthsdijk met de Koegorsstraat in Sluiskil is donderdagochtend een 13-jarige fietsster uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt. 


De aanrijding vond rond 07.45 uur plaats toen een 28-jarige automobiliste, eveneens afkomstig uit Terneuzen, op de kruising de Koegorsstraat in wilde slaan. De 13-jarige fietsster wilde de Koegorsstraat oversteken tussen twee tractoren en kreeg een teken van de achterste tractorbestuurder dat zij kon oversteken.

Toen zij tussen de tractoren tevoorschijn kwam, kon een 28-jarige automobiliste niet meer tijdig stoppen en ontstond er een botsing. Het meisje is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar hoefde niet opgenomen te worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (16-4-2009 om 21:46)
Ik ben goed bekend op deze weg, en hier wordt niet gereden, maar gescheurd. Heerlijke weg om de Tractaatweg te ontwijken, scheelt toch weer 2 stoplichten! Als ze ergens flitsapparaten moeten zetten dat is het in deze polder!
Cookie-instellingen beheren