Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Twee verdachten coniferenbranden vrijgelaten

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.25 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De twee 13-jarige jongens die afgelopen dinsdag zijn aangehouden voor een reeks coniferenbranden in Middelburg zitten niet langer vast.


Mede vanwege hun jonge leeftijd heeft de rechter-commissaris besloten ze te laten gaan. Beide jongens blijven wel gewoon verdachten in deze zaak.

De 15-jarige jongen uit Middelburg die afgelopen zaterdag thuis is aangehouden in verband met de coniferenbranden zit nog wel vast. Zijn naam was in het onderzoek naar boven gekomen. Morgen wordt een beslissing genomen of hij in voorarrest blijft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
--- (18-5-2009 om 19:54)
Gelukkig voor de jongens en ouders niet te vergeten dat ze VRIJ zijn. Laat het voor de rest aan de rechtbank over.
Frank (18-5-2009 om 18:17)
Ik ben blij dat de jongens vrij zijn. En wat betreft die nickey, voor zover ik mij goed herinner is er geen uitspraak van de rechter en hebben zijn het verdachten. Voor jou zijn zij al veroordeeld voordat ze bij een rechter zijn geweest. Ik hoop dat dat nooit bij jezelf gebeurd.
Vlissingse (18-5-2009 om 17:56)
@nickey: doe niet zo overdreven joh.Voor sexueel misbruik van een kind krijg je een werkstrafje en deze 2 jongens zouden maanden in de cel moeten .Ik denk dat ze hun lesje wel geleerd hebben.In de cel zitten is echt niet zo leuk als sommige veronderstellen.
Klaas (18-5-2009 om 17:50)
Als mocht blijken dat ze schuldig zijn: kosten van de schade verhalen op de ouders, zij lieten immers hun kinderen om 3 uur snachts rondzwerven, geen slappe taakstraf a.u.b. brandstichting is een zwaar misdrijf en had slachtoffers kunnen maken.
Monique (18-5-2009 om 17:49)
Als je niet weet hoe het in elkaar zit hou je mening dan voor je. En ik durf er ook om te wedden dat je deze jongens niet eens kent
Aan iedereen (18-5-2009 om 17:46)
Ik heb de laatste tijd de berichten allemaal zo'n beetje gelezen..Maar ik vind t nogal wat de meeste zouden zo detective kunnen worden. Ze weten t allemaal zo goed nog beter dan meneer agent die het onderzoekt. De meeste mensen staan al gelijk klaar met hun oordeel over deze 2 aap-jes. Wacht t af
Cookie-instellingen beheren