Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse truck betrokken bij fataal ongeluk

Toegevoegd: 02-07-2009, 20.36 uur
Door: Roland de Jong

GIERLE (B) - Een vrachtwagen van een bedrijf uit Krabbendijke is vandaag betrokken geraakt bij een fataal ongeluk op de E34 in het Belgische Gierle.


Naast de Zeeuwse vrachtauto waren ook twee andere vrachtwagens en een personenauto betrokken. Bij de botsing, die rond 11.00 uur plaatsvond, kwam een 38-jarige Nederlandse vrachtwagenchauffeur om. Zijn 2-jarige zoontje dat naast hem zat raakte zwaargewond. Of het gaat om inzittenden van de truck uit Krabbendijke is niet bekend.

Naast de dode en de zwaargewonde moesten ook een Poolse vrachtwagenchauffeur en de bestuurder van de personenauto naar het ziekenhuis. Zij hadden slechts lichte verwondingen.
 
 
Volgens de Belgische media vond het ongeluk plaats toen de Nederlandse trucker een file bij wegwerkzaamheden te laat opmerkte en een kettingbotsing veroorzaakte. Door het ongeluk ontstond een file van negen kilometer. Automobilisten kregen water uitgereikt. Pas rond 17.00 uur werd de weg weer helemaal vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Krabbendijkenaar (3-7-2009 om 11:54)
Wij wensen de familie heel veel sterkte bij dit grote verlies..
Oud-collega (3-7-2009 om 11:32)
Gecondoleerd, ik kende m persoonlijk..hardere werkers dan de kosters zijn er niet..veel te jong overleden en ik ben zelf chauffeur maar dat is de reden dat ik NOOIT iemand meeneem omdat ik toch altijd bang ben dat er iets kan gebeuren ook al ben je niet zelf schuld..het leven is zo voorbij.........
Wouter (3-7-2009 om 09:41)
Afschuwelijk
Ikke (3-7-2009 om 09:12)
Heel veel sterkte toegewenst!vreselijk!! Hopelijk mag het jongetje opknappen....
Marije (3-7-2009 om 08:36)
We willen alle nabestaanden heel veel sterkte toewensen
Marga (3-7-2009 om 07:08)
Heel erg wat er gebeurd is. Wens moeder /vrouw heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop dat haar zoontje er boven op komt.
Cookie-instellingen beheren