Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Meisje gewond bij ongeval Oostburg

Toegevoegd: 08-07-2009, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - In de Lange Heerenstraat in Oostburg vond woensdag omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats waarbij een 17-jarige meisje uit de gemeente Sluis gewond raakte.

Een 75-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de parallelweg van de Lange Heerenstraat. De man wilde de hoofdweg opdraaien en moest hiervoor het brom-/fietspad oversteken. Hij zag daarbij het 17-jarige meisje dat daar op haar bromfiets reed over het hoofd.


Het meisje viel en liep rugpijn op. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JoRi (9-7-2009 om 20:55)
Jammer maar dit kan gebeuren. Ik denk dat het zeker jongere kan overkomen als ik soms zie hoe hard en onverantwoordelijk deze groep over de weg vliegt.
Caro (9-7-2009 om 17:50)
Hallo allemaal waar zijn jullie mee bezig het gaat om de personen die dit is overkomen en niet de discussie of je nou te oud ben of te jong een ongeluk zit in een klein hoekje en dat kan iedereen overkomen ik wens ze veel sterkte een ongeluk is nooit leuk voor beide parteijen niet
Niels (9-7-2009 om 17:32)
Stefan (9-7-2009 om 13:27 uur) Dan mag je er nog wel eens vaker rijden 'stefan'. Zij had zeker te weten voorrang !
Wim (9-7-2009 om 17:30)
Als we in het verkeer zijn gaat het vaak mis. Als we in de stad lopen als het druk is botsen we zelden tegen elkaar op. Wat is het verschil: in de stad houden we elkaar in de gaten, in het verkeer letten we niet op elkaar maar op de regels en tekens. Ik had groen, ik had voorrang, enz.
Vonck (9-7-2009 om 16:29)
Dit voorbeeld heb ik al eerder genoemd.. Mijn buurman is 93 maar deze man is beter op de hoogte van de regels dan ieder ander. Durf met 100% zekerheid te zeggen dat hij beter rijd dan de klagers over de leeftijd hier op de website.
Kees (9-7-2009 om 15:03)
Dit kan eenmaal gebeuren maar de jeugd die voeren de brommers ook veel te snel op vind ik de politie moet die maat regels aanpassen!!!! En wat heeft het nou of je 75 jaar bent op 90 als je maar kan rijden Oudere mensen krijgen ook nog altijd een cursus hoor dat ze het allemaal nog weten!!!!
Cookie-instellingen beheren