Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Wurgslang ontsnapt in Terneuzen

Toegevoegd: 16-07-2009, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Gouwestraat in Terneuzen wordt sinds gisteren een slang vermist. De eigenaar heeft hier vanavond rond 20.00 uur melding van gemaakt bij politie Zeeland.


Het betreft een Boa constrictor (wurgslang) welke voor de mens niet gevaarlijk is. Het dier is 1.70 lang.

Vinders van de Boa constrictor worden verzocht dit te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slangenhoudster (17-7-2009 om 17:12)
Want slangen die in huis gehouden worden, zijn 9 van 10 hier in gevangenschap geboren en kunnen niet eens geplaatst worden op de plek waar ze thuis horen, want dat overleven ze niet. ik hoop dat de slang snel bij je terug thuis is in zijn vertrouwde omgeving, want er is niks beters dan dat.
Slangenhoudster (17-7-2009 om 17:10)
Eigenaar van boa, gewoon iedereen laten kletsen. slangeneigenaren weten gelukkig wel beter. het is en blijft altijd een raadsel hoe een slang ontsnapt hoe goed je daar op let, kan elke slangenhouder overkomen. en daarbij als de mensen geen verstand hebben van slangen moeten ze helemaal zwijgen.
Johanna (17-7-2009 om 15:59)
Leuke reactie van èèn ingezonden mening over katten die in anders man tuin schijten die is ook niet erg op dieren gesteld ook een kat kun je leren bij je zelf te poepen een kat is geen hond laten baasjes van een hond eerst maar eens leren de poep op te ruimen de grootste fout licht bij de baasjes.
Vuurt bewoner (17-7-2009 om 15:34)
Mensen het gaat hier om een slangetje van 1.70m !! niet om een Anaconda van 9m ... de melding naar politie is juist heel goed en ik weet zeker dat de eigenaar. erg bezorgt is over de Boa !! geen reden om zo raar te reageren ... ieder z'n eigen hobby
Elise (17-7-2009 om 15:16)
Ja, niet gevaarlijk, heeft iemand al eens tegenover een slang van die lengte gestaan? Een baby of hond of kat is natuurlijk een gemakkelijke prooi voor hem. Dus advies: voortaan een slotje op dat "bakje"maar in deze warmte zal hij het voorlopig wel naar zijn zin hebben.
Degene waar de Boa van onsnapt is !! (17-7-2009 om 14:30)
Ik heb al meer dan 10 jaar een slang in huis , k weet heel goed hoe ik mee om moet gaan !! ik heb de melding gedaan zodat de mensen in de omgeving op de hoogte zijn en niets hoeve te vrezen voor haar ..... jammer van de reacties over boete en inbeslagname .... geen dieren vrienden naar mijn zin !
Cookie-instellingen beheren