Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wurgslang ontsnapt in Terneuzen

Toegevoegd: 16-07-2009, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Gouwestraat in Terneuzen wordt sinds gisteren een slang vermist. De eigenaar heeft hier vanavond rond 20.00 uur melding van gemaakt bij politie Zeeland.


Het betreft een Boa constrictor (wurgslang) welke voor de mens niet gevaarlijk is. Het dier is 1.70 lang.

Vinders van de Boa constrictor worden verzocht dit te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (17-7-2009 om 08:29)
Ik denk dat de katten en kleinere honden moeten vrezen!! niet de mens.. oh een tip mocht de slang je huisdier opeens gegrepen hebben gooi sterke drank op de slang!!! dit zal ervoor zorgen dat hij loslaat!!! dus je hond uitlaten met een flesje drank zou ik zeggen!!!!
Miriam (17-7-2009 om 08:06)
Schandalig! Geen moeder durft z'n kind vandaag buiten te laten spelen! Ik hoop dat het beest in beslag genomen wordt, als hij gevonden wordt!
Johanna (17-7-2009 om 07:24)
Je zult 'm maar tegenkomen!! Niet gevaarlijk?!? Waarom dan melden bij de politie? Hopelijk wordt een kind er niet mee geconfronteerd. Een volwassene krijgt er al de griezels van! Als ie gevonden wordt niet meer teruggeven, maar naar de reptielenzoo ermee. Een slang als huisdier, wat zie je erin.
Eigenaar boa (17-7-2009 om 06:01)
Krijg jij ook een boete als je vogel of hond weg is van huis ?!!! de boa doet nix en ze is aan kinderen gewent want ik heb er ook 2. hoe zo iets kan gebeuren : ik zit er niet 24/7 bij dus een beetje laveloze reactie , ze heeft haar terrarium open gekregen ..hoe ? weet ik niet kwas er niet bij.
Gerr (17-7-2009 om 05:56)
Deze straat ligt ook nog eens naast een speeltuin met bossen ,hoop dus wel dat hij gevonden word voor er weer kinderen daar zijn . En om te zeggen dat deze slang niet gevaarlijk is?
EEN MOEDER (17-7-2009 om 02:23)
Jeetje,, niet gevaarlijk geloof ik ??????? waarom heet dat ding dan een wurgslang? de naam zegt het toch al.. en hoe kan zo iets nou ontsnappen van 1.70 lang ... zoiets hoort toch niet in huis maar goed dat is mijn mening.. Hopelijk vangen ze dat beest snel
Cookie-instellingen beheren