Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Grote files door vakantieverkeer

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.33 uur
Grote files door vakantieverkeer
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Zeeuwse wegen zorgt vakantie- en recreatieverkeer momenteel voor flinke files. Dat meldt de Verkeersinformatiedienst.
 
Onder meer op de A58 staat het verkeer vast. Tussen Bergen op Zoom en Yerseke was rond 11.30 uur sprake van een file van 12 kilometer. Ook tussen Heinkenszand en Lewedorp stond het verkeer over enkele kilometers vast (foto).
 
Verder is het natuurlijk ook extra druk op de N57 en de N59.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan J (5-8-2009 om 19:45)
@pipa: Volgens mij wordt er de laatste weken continue meldingen gemaakt van de "zwarte zaterdagen" in het buitenland. Alleen niet op de site van HVZeeland, hoe zou dat nou komen??
Joan (5-8-2009 om 19:44)
Waar zijn we nou toch mee bezig? Het lijkt er op dat iedereen alleen maar moeilijk kan doen. Wees blij dat er nog toeristen naar Zeeland komen, daar moeten we het tenslotte wel een beetje van hebben..!
Pipa (5-8-2009 om 18:59)
Als nederlander staan we uren in de file in duitsland,frankrijk in de file op zwarte zaterdag daar hoor je niemand over.En staat er hier in zeeland een file van pak em beet 15 km lengte begint men te zeiken kom op zeg,wat een flauwekul.Nog 3 weken en zeeland is weer helemaal leeg.
Nico (5-8-2009 om 18:06)
Misschien kan Madame Karla Peys zich eens met het Zeeuwse wegennet bemoeien. Of is ze liever in het nieuws met andere onnozele activiteiten, waar ze zich geen buil aan kan vallen maar waar de Zeeuwen wel een vet salaris voor betalen.
Matthijs (5-8-2009 om 17:39)
Gelukkig waren de files weg toen ik van uit B.opZ. naar Middelburg reed. Het wegennet in zeeland is een aanfluiting en dat terwijl we het meeste betalen aan wegenbelasting(opcenten) van heel NL. Waar blijft dat geld? Het wordt iig NIET gebruikt voor het wegennet waar het voor bedoeld is.
Dema (5-8-2009 om 17:32)
@Thea, ooit gehoord van dagjesmensen? Het is wel zomervakantie hoor, hoe goed of slecht het wegen net dan ook mag zijn het zo'n stroom mensen never nooit niet aankunnen...dan gaat het mss goed op de grote toegangswegen maar het laatste stukje tot het strand zal nooit goed doorstromen.
Cookie-instellingen beheren