Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 11-08-2009, 09.44 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In de Deurloostraat in Zoutelande is maandagmiddag een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


De vrouw zat tussen 16.30 en 17.30 uur buiten op een stoel bij haar woning toen ze werd aangesproken door twee jongedames. Op een gegeven moment liep de vrouw terug haar woning in en trof in de keuken een haar onbekende man aan.

Deze vroeg om een pen en papiertje waarna hij weer vertrok. Even later bleek dat er een enveloppe met geld uit haar woning was verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekend (11-8-2009 om 10:53)
Is tog niet meer normaal. Die oude mensen hebben hardstikke hard voor hun geld gewerkt en dan word dat op deze manier van hun afgenomen erg laag . ga zelf werken voor je geld zoals de meeste jeugd doet. erg zielig hoor.
Heerlijk (11-8-2009 om 10:15)
Wat een verrijking voor onze cultuur is het toch he al die nieuwe burgers. Zullen wel roemenen of bulgaren zijn geweest, die doen dit wel vaker. En dan nog bij bejaarde mensen. Echt een grove schande. Ook al worden ze toch niet meer gepakt, van mij mogen zij minimaal 20 jaar achter de tralies
Cookie-instellingen beheren