Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Mishandeling na eten zonder betalen

Toegevoegd: 30-08-2009, 21.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een gezin dat zaterdag in Vlissingen had gegeten zonder te betalen heeft bij het verlaten van de horecagelegenheid de eigenaar mishandeld.


De 45-jarige eigenaar zag rond 16.15 uur dat een gezin, een man met vrouw en kind, zijn etablissement aan het Beursplein wilde verlaten zonder te betalen voor de door hun genuttigde maaltijd.

Hij ging de drie achterna en sprak hen aan op hun gedrag. Hij vorderde hen alsnog te betalen. De mannelijke 'klant' was hier niet van gediend en sloeg de eigenaar. Het gezin liep vervolgens weg in de richting van het Bellamypark.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heleen (31-8-2009 om 10:13)
Wat een aciociaal stelletje en dat met je kind erbij. Kan je nagaan wat een lekker voorbeeld die ouders voor dat kind zijn. Zielig voor het kind als je zulke ouders hebt!!!
D.B (31-8-2009 om 10:04)
Het gebeurt WEER in Vlissingen!!! Hoe komt het toch dat deze brutale extremele gevallen zich om de haverklap in Vlissingen voordoen?
Nicoby (31-8-2009 om 09:28)
Veel gekker moet het toch niet worden.... Wat een voorbeeld voor het kind zeg, wat moet daar van terecht komen.
C (31-8-2009 om 09:13)
Niet normaal toch..wat je eet moet je betalen.. En wat een geweldig voorbeeld voor je kind .. Die eigenaar moet ook werken voor z'n geld niet normaal
Cees (31-8-2009 om 00:26)
Zo hee, wat een aso's!!! Eerst eten zonder betalen en dan ook nog er op slaan??? Als ik die eigenaar was dan had ik die vent zo hard op zijn muil gepeerd dat ie zeker 3 weken niet meer kon en wou eten.
Nicol (31-8-2009 om 00:13)
Lekker voorbeeld zo,aan de kinderen. Als ouders laat je het goede voorbeeld zien,maar zo worden kids het geleerd op dit aso gedrag van de ouders.Ik hoop dat ie man het drie dubbele betaald,de eigenaar werkt ook voor zijn brood!!!!
Cookie-instellingen beheren