Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 235 km

Automobilist rijdt over voet meisje

Toegevoegd: 01-09-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de Oostmolenweg in Kloetinge is dinsdag omstreeks 13.30 uur een onbekende automobilist over de voet van een 16-jarig meisje gereden.


Het meisje liep samen met een 40-jarige vrouw uit Goes over de Oostmolenweg. Tussen beide vrouwen liep een paard. De 40-jarige vrouw liep op het trottoir en het meisje op de rijbaan. Een achteropkomende auto reed zo dicht langs het meisje dat haar voet werd geraakt.

In eerste instantie stopte de bestuurder en ontstond er een woordenwisseling. Hierna is de man zonder zijn gegevens bekend te maken weggereden. De voet van de 16-jarige is niet gebroken maar wel behoorlijk gekwetst. De man reed samen met een vrouw in een lichtgrijze auto.

De politie is op zoek naar deze bestuurder. Hij wordt verzocht zich te melden. Ook mensen die dit incident hebben zien gebeuren worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Egbert (2-9-2009 om 17:01)
Tja... loop dan ook op de stoep en niet op de rijbaan, wel schoftig dat die persoon in de auto is door gereden.
Ikke (2-9-2009 om 15:15)
Wat niet kan begrijp dat de man t fatsoen niet had meisje dokter te brengen , ten eerste voetganger fietser zijn beschermd met een beetje mensen fatsoen help je je medemens hoop dat hij zich meld
Engeltje (2-9-2009 om 14:06)
Dit is niet netjes van de automobilist. Maarja van de woordenwisseling zijn wij niet bij geweest en wat zal er allemaal gezegt zijn dat weten we niet, dus kunnen we ook oordelen
------ (2-9-2009 om 13:10)
Weeral zo een aso in kloetinge die geen rekening houd met paarden en mensen... Bah... hoevaak ik daar bijna van de weg af word gereden als ik met pony of paard ben. Mensen in Kloetinge moeten eens nadenken over hun rijstijl als ze langs een paard komen. of een pony of een shet.
Elly (2-9-2009 om 12:15)
Eerst allemaal eens tot 100 tellen en een cursus communicatie zou voor veel mensen geen overbodige luxe zijn . Wat hebben we tegenwoordig toch allemaal korte lontjes ..............!!
Axel (2-9-2009 om 11:20)
Waarom loop je op de rijbaan als er ook een troittoir is? dat is tog vragen voor moeilijkheden, maar ook asociaal van de automobilist!
Cookie-instellingen beheren