Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man rijdt 73km per uur te hard

Toegevoegd: 09-09-2009, 11.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Borsele is afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd wegens een snelheidsovertreding.


Omstreeks 00.30 uur reed hij met een snelheid van 153 kilometer per uur over de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. Daar geldt echter een limiet van 80 kilometer per uur. De bestuurder kreeg een stopteken waarna hij aan de kant werd gezet.

Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (9-9-2009 om 12:33)
Of het nu druk is of niet, dat doet er niet toe. Gewoon invorderen die hap, zelfbescherming, want als 19 jarige heb je al aardig wat rijervaring toch? Pas nog op de N61 een zwaar ongeval gebeurd, met fatale afloop, gebeurde ook op een rustig tijdstip.
Schimpy (9-9-2009 om 12:32)
Weer zo'n figuur die denkt auto te kunnen rijden ,als ze het rijbewijs hebben willen ze het ook zo weer kwijt. Ze verdienen het niet en zijn een gevaar op de weg voor anderen met hun rijgedrag. Zwaar straffen met een geldboete en innemen van het rijbewijs is het enige wat nog zou helpen.
Goesenaar (9-9-2009 om 12:28)
Als je bewust zo hard rijdt op de openbare weg hoor je daar niet thuis maar op een circuit. Asociale weggebruikers niet op de openbare weg. En Karel geen of weinig verkeer maakt niet uit. Je houd je aan de verkeersregels en aan de geldende snelheid. Niet mee eens......blijf dan thuis.
Kaatje (9-9-2009 om 12:20)
Met zo een snelheid had hij zich kapot kunnen rijden en wat nog erger is, hij kan ook een ander er in meenemen. Klasse politie zeeland!
Adri (9-9-2009 om 12:19)
Goede aktie van de politie! Dit is de eerste en er zullen er nog meer volgen. De Nieuwe Vlissingeseweg is 's nachts net een racetrack. Hard rijden OK, maar doe dat op een circuit en doe een normale uitlaat onder je opel kadetje.....
Pat (9-9-2009 om 12:12)
Verkeersregels gelden voor ons ALLEMAAL, om half 1 's nachts liggen veel mensen te slapen en als er dan nog halvezolen met dik 150 je huis voorbij razen, piep je ook wel anders. Onvolwassen gedrag, en de officier van justitie zal hem hopelijk een dezer weken eens lekker belonen!
Cookie-instellingen beheren