Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 274 km

Veel bekeuringen bij verkeerscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagochtend in de gemeente Vlissingen een controle gehouden gericht op overlastgevend verkeer, zoals bromfietsen en zogenaamde disco-auto's.

Tussen 08.00 en 12.00 uur werden in totaal 48 voertuigen gecontroleerd. Deze werden onder begeleiding van motoragenten naar het Baskenburgplein gestuurd. Daar werden de voertuigen gecontroleerd door de politie.


Tien bromfietsen en een landbouwvoertuig werden bekeurd omdat ze een te hoge snelheid konden ontwikkelen. Er werden 8 bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van het wettelijk aantal toegestane decibellen via de uitlaat.
 
 
Twee bromfietsen werden uit het verkeer genomen omdat één niet verzekerd was. Op de andere was een snelheidsbegrenzer aangebracht. Er werden in totaal zeven kentekenbewijzen ingevorderd. De eigenaren van de bijbehorende voertuigen krijgen 28 dagen de tijd om hun voertuig weer aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

Verder werd er bekeurd voor een te gladde band, een lekke uitlaat en het hebben van te donkere ramen in een auto. De politie gaat vaker dit soort controles uitvoeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honda civic (19-9-2009 om 21:24)
Tuurlijk geef al die honda rijders maar weer de schuld..pak al die scootertjes aan en laat ons als (tuners) die hun auto mooi maken toch is met rust!!!
Herrie (19-9-2009 om 20:44)
Beetje jammer dit op een duur mag je helemaal nix meer
Lisa (19-9-2009 om 19:09)
Waarom wordt nu steeds de politie (al dan niet surrogaat?) afgezeikt? Wordt er eindelijk iets aan de overlast gedaan,is het weer niet goed. Scholieren op zaterdag??? Als je niets te vrezen heb,heb je ook geen 'last' van politieagenten, die je geld 'afnemen', maar zelf geen cent meer verdienen...
IRRITANT (19-9-2009 om 18:18)
Goed zo. Vooral de Honda Civics moeten ze aanpakken. (groene met zwarte motorkap)
Automobilist (19-9-2009 om 17:23)
Goede actie van de Politie! Vorige week ook al een scootercontrole! Moeten ze zeker vaker doen!
Nao (19-9-2009 om 16:31)
Heel goed aanpakken die handel.als alles netjes onderhouden word zoals dat hoort heb je ook geen problemen. veiligheid voor anderen,
Cookie-instellingen beheren