Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pinpasdief dupeert bejaarde vrouw

Toegevoegd: 26-09-2009, 02.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 85-jarige Middelburgse vrouw is donderdagochtend het slachtoffer geworden van een brutale zakkenroller.

Rond 11.15 uur nam de vrouw geld op bij een pinautomaat aan de Lange Delft in haar woonplaats. Hierbij is vermoedelijk door (een) onbekende(n) de pincode afgekeken. Vervolgens is de pinpas uit de vrouw haar jaszak weggenomen. Meteen hierna, al rond 11.30 uur, is er met de pinpas geld opgenomen bij een andere pinautomaat in het centrum van Middelburg. Hierna is er nog enkele malen gepind en betaald in winkels.


Toen de vrouw vrijdag ontdekte dat haar pas weg was bleek dat er al duizenden euro's van haar rekening waren opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (26-9-2009 om 10:55)
Wat flink hoor om een bejaarde vrouw te beroven
Paul (26-9-2009 om 10:06)
In een simpel woord omschreven; Schoft. Hoop dat de camera's deze dader ontmaskeren. En deze mevrouw schadeloos wordt gesteld door de bank. Wat zinken sommige mensen toch diep.
Marga (26-9-2009 om 09:27)
Wat lopen er toch schoften rond. Iemand die tot zo iets in staat is is een ZEER slecht persoon. Geen gevoel geen respect voor mensen. Sorry hoor maar dit tuig mogen ze van mij onder toezicht en dwang hard laten werken om ALLES + vette (2 x dubbele bedrag) schadevergoeding terug te betalen.
Zeeuws meisje (26-9-2009 om 09:01)
Stoer hoor! Wat een grote jongen ben je dan. 85 jaar en er dan nog van gaan stelen. Minimaal 15 jaar achter de tralies zou hem goed doen. Gewoon de beelden van de bank opvragen en deze door minimaal heel zeeland bekend maken. Niks geen respect of medelijden met de dader.
Nina (26-9-2009 om 06:18)
Wat is dit erg en triest,als de zakkenroller een oud mannetje is en het red,dan zal ik zonder schaamte hem eens bestelen en vast binden aan een boom.
Cookie-instellingen beheren