Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 29-09-2009, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanmiddag zijn door agenten van de Zeeuwse politie in een winkel in de Ganzepoortstraat in Goes vier winkeldievegges aangehouden.

Door beveiligers van V&D was gezien dat de vier gestolen goederen in de achterbak van hun auto legden. Zij zijn de dames onopvallend gevolgd en zagen ze nog meer winkels in de binnenstad van Goes in gaan. Zij hebben de politie gewaarschuwd die ze in een kledingzaak heeft aangehouden.


De auto van één van de dames is overgebracht naar het politiebureau. Daar werd de auto grondig onderzocht. In de auto werden gestolen goederen uit verschillende winkels aangetroffen. De dames hadden zeker een stuk of vijf winkels in Goes bezocht.

De verdachten betroffen Bredase dames in leeftijd variërend van 21 tot 52 jaar. Eén verdachte van 47 jaar oud is in verzekering gegaan, omdat zij al vaker met de politie in aanraking was geweest voor het plegen van winkeldiefstal. De rest van de dames is weer in vrijheid gesteld. Hun buit bestond uit kleding en cosmetica.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke Zandbergen-Kooiman (30-9-2009 om 07:24)
Ben het helemaal eens met mijn voorganger hoor! En zo zie je maar weer gestolen goed gedijt echt niet!!!!!!!
Chris (29-9-2009 om 22:54)
Hallooooo dames hoe oud zijn we???Een ander moet zichzelf de pleuris werken om eens in de zoveel tijd te KUNNEN shoppen en jullie stoppen alles in je tas alsof het niks is!!Schaam je!
Cookie-instellingen beheren