Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op Hoofdweg Terneuzen

Toegevoegd: 07-10-2009, 23.30 uur
Ongeval op Hoofdweg Terneuzen
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Hoofdweg (N290) tussen Terneuzen en de brug van Sluiskil heeft woensdagmiddag rond 16:15 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen.


Het ongeval vond plaats op de kruising voor de brug van Sluiskil aan de kant van Terneuzen. De brandweer rukte aanvankelijk met meerdere voertuigen uit voor een beknelling. Ter plaatse werd echter duidelijk dat van een beknelling geen sprake was. De brandweer kon dan ook vrijwel direct weer terug naar de kazerne.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse. Over eventuele gewonden en de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Het verkeer had op wat vertraging na geen last van hinder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
O.winkelman (8-10-2009 om 11:15)
Oorzaak : levensgevaarlijk die trage rotdingen op de weg. Bevolkt door mensen die veelal geen rijopleiding whatsoever hebben
Terneuzen (8-10-2009 om 09:41)
Ze moeten die 45KM/uur auto's maar niet op de hoofdweg laten rijden! Levens gevaarlijk, dit is goed voorbeeld wat er kan gebeuren. Hopelijk hebben de slachtoffers geen letsel
Edge (8-10-2009 om 02:10)
Weet niet wie zijn schuld dit ongeluk was, maar ik pleit er toch voor om die 45 km auto's van de weg te halen.Er rijden toch heel veel figuren in rond die niet in staat zijn om een echt rijbewijs te halen.
Cookie-instellingen beheren