Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bejaarden beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2009, 20.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdag rond 15.30 uur is in de Schutterijstraat in Vlissingen een 82-jarige man beroofd van zijn portemonnee.


De man werd aangesproken door drie jongens en een meisje van ongeveer 16 a 17 jaar oud. Een van de jongens vroeg de man waar de Schutterijstraat was. Even later miste de bejaarde man zijn portemonnee.

Woensdag is een 77-jarige vrouw rond 15.45 uur beroofd van haar bankpas op de Grote Markt in Vlissingen.De vrouw werd aangesproken door een 20-jarige man die haar de weg vroeg naar het zwembad. Bij hem voegden zich een 30-jarige vrouw en een 40-jarige man.

De 20-jarige man was al eerder gesignaleerd door de bejaarde vrouw toen zij bij een bank stond te pinnen. Nadat de 72-jarige was aangesproken door het drietal bleek haar bankpas te zijn verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (15-10-2009 om 02:12)
Ouderen bestelen die al hun hele leven betaald hebben voor hun AOW en pensioentje. Zij hebben Nederland na WO II opgebouwd en welvarend gemaakt. De beloning? Beroofd worden door laffe jongeren! GA WERKEN VOOR JE GELD SCHOREM! Dat hebben die ouderen ook gedaan! Ze moeten zich rot schamen dat tuig!
An (14-10-2009 om 22:08)
De daders zijn dan zeker gepakt, daar de berichtgeving erg zeker spreekt over de leeftijden van de daders.
Marga (14-10-2009 om 21:59)
Wat een vreselijke smerige rot jong lopen er toch rond. Sorry hoor maar een kind dat met een heel klein beetje aandacht wordt opgevoedt doen haalt dit soort smerige rotstreken niet uit hoor. Dit soort jeugd moeten een harde strenge heropvoeding krijgen want het zijn nu al grote criminelen.
Nana (14-10-2009 om 21:27)
Kunnen ze het ook eens bij een jonger iemand doen,want zelf zijn ze zwak en zielig met weinig zelfvertrouwen,hoe zouden ze het vinden als hun moeder of vader beroofd zou worden of hun opa of oma??? of als je zelf zo oud zijn?
Frida (14-10-2009 om 21:26)
Opsluiten dat gespuis en nooit meer vrijlaten, zulke mensen horen niet meer in de maatschappij thuis. Dit om ze eens en voor altijd af te leren om andere mensen met rust te laten en van andermans spullen af te blijven,voor mij mogen ze hun hele leven in de bak zitten.
Mike (14-10-2009 om 21:10)
Stelletje lafbekken om onze ouderen te beroven,dat is natuurlijk makkelijker dan zelf voor je geld te werken . Diep schamen moeten deze gene zich.
Cookie-instellingen beheren