Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 97 km

Schade bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.20 uur
Schade bij ongeluk Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Torenweg in Middelburg is donderdag aan het einde van de middag een auto flink beschadigd geraakt.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 17.00 uur een auto op een boom nabij de kruising met de Spinhuisweg. De inzittenden raakten niet gewond, maar de auto raakte, met name aan de voorzijde, flink beschadigd.
 
Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto weg te slepen. Het verkeer werd tijdelijk over één rijbaan geleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (16-10-2009 om 22:30)
Mr "ik" lees de laatste regel is die ik geschreven heb ;) Als je niet kan lezen moet je ook niet schrijven. Ik gebruik duidelijk het woord ALS.
Ik (16-10-2009 om 22:10)
Aan de middelburger wat lul je nou als je niet eens de oorzaak weet, hou je commentaar voor je als je iets niet zeker weet!!!
Middelburger (16-10-2009 om 13:49)
Tja heb ze gezien gister (toen ze er al tegen stonden) zal wel weer zijn gaan racen dat gebeurd daar nl nog wel eens. ze hebben geluk dat ze niet gewond zijn, na z'n klap. als ze idd zouden zijn gaan racen hoop ik dat ze wat geleerd hebben, en de rest ook.
Cookie-instellingen beheren